Over Mirella

Na een onderwijscarrière van 20 jaar als docent, mentor en onderwijsontwikkelaar heb ik mij volledig gericht op het coachen en trainen van mensen. Zo geef ik Mindfulness trainingen op open inschrijving, maar ik geef ook mindfulness trainingen aan mensen met niet aangeboren hersenletsel en veerkrachttrainingen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook begeleid ik mindfulness bijeenkomsten voor mantelzorgers. Daarnaast organiseer ik korte retraites en stiltedagen voor dezelfde doelgroepen.

Ik ben daarbij oprichter van Love your brain waar ik mensen met niet aangeboren hersenletsel coach. Mijn opleiding tot Mindfulness trainer heb ik voltooid bij de Mindfulness Academie in Amsterdam. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging VMBN en ben opgenomen in het Landelijk Mindfulness Register als gevorderd trainer.

Mijn hart ligt bij het trainen, coachen en begeleiden van mensen ongeacht achtergrond of welke omstandigheid of beperking dan ook. Ik heb na na een ski- ongeluk een nieuwe kans gekregen. Ik gun anderen ook een kans om zichzelf beter te leren kennen en zich te ontwikkelen, op welke manier dan ook en iedere dag opnieuw.

Voor mij is mindfulness ‘a way of life’. Het heeft mij veerkracht en vertrouwen gegeven tijdens tegenslagen die ik heb ervaren in mijn leven. Van nature ben ik iemand die gemakkelijk piekert en heb lange tijd alles cognitief benaderd. Als ik het snapte, dan gaf dat mij rust. Sinds ik de tijd neem voor meditatie en mindfulness ben ik mij veel bewuster van mijn lijf en emoties. Dat helpt mij bij het nemen van beslissingen wat leidt tot zelfzorg voor mijzelf, maar dat heeft ook een positieve uitwerking naar mijn gezin en collega’s.

KvK: 83210350 | BTW Nummer: NL003787650B30 | Bank: IBAN NL61KNAB0418398607