Over Mirella

Na een onderwijscarrière van 20 jaar als docent, mentor en onderwijsontwikkelaar heb ik mij volledig gericht op het coachen en trainen van mensen. Zo geef ik begeleid ik als reïntegratie- loopbaanadviseur mensen in ‘Werk-fit’ trajecten, ‘Naar-werk trajecten’ en Outplacement. Daarnaast geef ik veerkrachttrainingen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook geef ik Mindfulness trainingen op open inschrijving en verzorg ik mindfulness trainingen aan mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Mijn hart ligt bij het trainen, coachen en begeleiden van mensen ongeacht achtergrond of welke omstandigheid of beperking dan ook. Ik heb na na een ski- ongeluk een nieuwe kans gekregen. Ik gun anderen ook een kans om zichzelf beter te leren kennen en zich te ontwikkelen, op welke manier dan ook en iedere dag opnieuw.

Vragen die mensen hebben, zijn bijvoorbeeld:
“Ik ben mentaal zo moe, ik wil af en toe uit mijn volle hoofd kunnen stappen.”
“Aan het einde van mijn werkdag ben ik uitgeput en ben ik geïrriteerd naar mijn kinderen en partner, dat neem ik mezelf kwalijk.”
“Ik ga tijdens mijn re- integratie nog vaak over mijn eigen grens heen en zoek hulp bij het bepalen van mijn belastbaarheid.”
“Vroeger had ik een lange to-do list, maar nu heb ik gewoon veel minder energie.”

Ik ben daarbij oprichter van Love your brain waar ik mensen met niet aangeboren hersenletsel coach na langdurige revalidatie, re- integratie naar werk of bij het weer oppakken van een studie.

Mijn opleiding tot Mindfulness trainer heb ik voltooid bij de Mindfulness Academie in Amsterdam. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging VMBN en ben opgenomen in het Landelijk Mindfulness Register als gevorderd trainer. Voor mij is mindfulness ‘a way of life’. Het heeft mij veerkracht en vertrouwen gegeven tijdens tegenslagen die ik heb ervaren in mijn leven. Van nature ben ik iemand die gemakkelijk piekert en heb lange tijd alles enkel met mijn hoofd benaderd. Als ik het snapte, dan gaf dat mij rust. Sinds ik de tijd neem voor meditatie en mindfulness ben ik mij veel bewuster van mijn lijf en emoties. Dat helpt mij bij het nemen van beslissingen wat leidt tot zelfzorg voor mijzelf, maar dat heeft ook een positieve uitwerking naar mijn omgeving.

Als coach help ik je het ‘het beest in de bek te kijken’, want negeren helpt niet, maar accepteren en ontdekken wel. We forceren niks, aandacht, compassie, humor en kwetsbaarheid zijn belangrijke waarden in mijn coaching.

KvK: 83210350 | BTW Nummer: NL003787650B30 | Bank: IBAN NL61KNAB0418398607